Це стало можливим завдяки спільним зусиллям БФ «Вогонь запеклих не пече» і його надійних партнерів. Логістику і безпекові заходи вже традиційно забезпечили представники ГУР МО України, зокрема спецпідрозділ «Кракен».

Благодійники разом з військовими розвідниками здійснюють уже не перший гуманітарний рейс на деокуповані території і ТГ, які межують з лінією фронту. Адже там гостро стоїть питання підвезення найнеобхіднішого для найбільш вразливих верств населення. Цього разу волонтери відгукнулися на лист-прохання про допомогу від керівництва Миколаївської ТГ Донецької області і за короткий проміжок часу зібрали необхідні кошти і матеріальні засоби.

Без уваги не залишилися й місцеві дітлахи — 800 учнів двох шкіл отримали зошити, альбоми для малювання, ручки, олівці, яких вистачить не лише на цей навчальний рік.

Представниця БФ «Вогонь запеклих не пече» Олена Мілош запевнила: благодійники й надалі докладатимуть усіх зусиль, аби всіляко допомагати найбільш незахищеним. Задля цього під егідою фонду вже сформувався потужний загін добротворців з різних куточків України. Нещодавно до нього приєдналися й польські колеги.

«Ми свідомі того, що наша Перемога залежить від кожного з нас. І переконані, що постійною має бути й підтримка українських захисників. Саме тому, паралельно з масштабуванням гуманітарної складової, вже кілька місяців поспіль разом з ПриватБанком реалізовуємо благодійний проєкт «Робимо вітер ворогу». Це великий збір коштів на придбання спеціального обладнання і програмного забезпечення для ГУР МО України», — зазначила Олена Мілош.

Зробити донат на підтримку програми можна з будь-якої картки в декілька кліків на спеціальній сторінці збору або за допомогою меню «Добро» в Приват24 чи через сайт.

Фото надано організаторами благодійної акції.