За Кубок під назвою «Вклоняюсь кожному герою та кожній героїні низько» змагалися команди із 12 громад Баштанського району. Це Софіївська, Баштанська, Горохівська, Інгульська, Новобузька, Снігурівська, Березнегуватська, Казанківська, Володимирівська, Вільнозапорізька, Широківська, Привільнянська територіальні громади. Про це повідомив народний депутат України від Миколаївщини Олександр Пасічний.

На відкритті були присутні очільники кожної із громад та представники райвійськадміністрації. Вони привітали учасників змагань, а згодом разом вручили переможцям кубки, медалі, індивідуальні призи від Асоціації футболу Миколаївській області, м’ячі від Української асоціації футболу та солодкі подарунки від спонсорів.

«Бачив, як представники громад уболівали за свої команди та були впевнені в їхній перемозі. Вдячний усім причетним за допомогу в організації цього заходу, адже це гарна можливість для дітей поспілкуватися зі своїми однолітками та отримати яскраві позитивні емоції. Укотре переконався, що дитячий спорт має розвиватися навіть у складних воєнних умовах. А тому продовжимо змагання Кубку і в інших районах області — Миколаївському та Первомайському», — поділився Олександр Пасічний, який очолює Асоціацію футболу Миколаївської області.

Після цих етапів по дві команди переможців з кожного району зустрінуться у спортивній залі на фінальних змаганнях та визначать абсолютного чемпіона.