Існує з 2012 року, базується на сучасних технологіях власної розробки: система захисту від накруток, вбудований інструмент аналітики та DMP-платформа. Кадам постійно вдосконалює свої технології та можливості для заробітку клієнтів.

У відгуках про Кадам можна прочитати про різний досвід, але це не скасує факту: рекламна мережа успішно допомагає вирішувати завдання клієнтів, чи це арбітражники, рекламодавці або паблішери. Але основний клієнт – компанії.

В огляді йтиметься про те, як саме Кадам спрощує роботу з рекламою.

Формати реклами в Кадам 

Кадам пропонує набір інструментів для запуску, аналізу та оптимізації рекламних кампаній. І, звісно, делегування всіх цих завдань. В результаті клієнт має можливість ефективно монетизувати трафік і отримувати стабільний дохід.

 

Розпочати слід із рекламних форматів Кадам. Їх чотири:

1. Банерна – вічна класика, яка стабільно дає понад 7 млрд показів банерів на день у Кадам.

2. Нативна (тизерна) – перший рекламний формат Kadam і досі працює. Це чудова альтернатива маркетингу в соціальних мережах, яка дає високий CTR і до 14 млрд показів на день.

3. Пуші – буде применшенням назвати цей формат найбільш популярним, хоча ще багато залежить від того, які саме пуші. У Кадам їх три: classic push, on-site чи in-app. Фішка пушів в тому, що вони більш вписуються в інтерфейс пристрою, користувач 100% побачить таке оголошення на сайті або в мобільному додатку. Звідси і така любов до цього формату, який Кадам дає до 12 млрд показів щодня.

4. Smart Pops – підходить для будь-якої вертикалі, класно працює на всіх платформах, не дуже нав'язливий і забезпечує постійний приплив потенційних клієнтів за адекватними цінами. Понад мільярд показів на день у Кадам — для такого формату це чудовий показник.

Враховуючи величезний обсяг трафіку, який проходить через Кадам кожну секунду, може виникнути логічне занепокоєння — чи клієнт дійсно отримає трафік, за який він заплатив?

Так, Кадам успішно використовує систему боротьби з шахрайством. Ця система відфільтровує реальні кліки від роботів та шахраїв, останні вважаються сумнівними. В офіційній статистиці вони будуть значитися як «безкоштовні». Відповідно, ніхто не вимагатиме платити за них. У мережі можна побачити рідкісні негативні відгуки про боти щодо кожної рекламної мережі, Кадам працює на репутацію справою, а не словом. Тому про цю мережу менше негативу в даному контексті.

Моделі оплати дві (CPC – вартість одного кліка, CPM – вартість 1000 показів) і вибирати її слід розумно, тому що після збереження РК змінити модель не можна.

До речі, якщо складно вибрати найбільш вдалий формат, можна сміливо звертатися на підтримку. Хлопці відповідають не цілодобово (бо всім потрібно відпочивати), але свою роботу виконують як треба: допоможуть з будь-яким питанням, навіть якщо воно об'єктивно не найрозумніше, повідомляють, якщо знаходять щось підозріле і компенсують, якщо це боти. Також вони можуть запропонувати найбільш оптимальний підхід, прописати стратегію під нього, допомогти зробити PWA та ще багато всього, якщо клієнт націлений на продуктивну роботу та результат.

Ефективні партнерські відносини – один із принципів Кадам, завдяки якому вони й заслуговують на довіру тисячі клієнтів.  

Особливості роботи з Кадам 

Краще за будь-які слова про Kadam розкажуть такі факти:

● рекламна мережа дає більш ніж 300 млрд щомісячних показів;

● здатна обробляти до 500 000 запитів на секунду;

● близько 180 ГЕО – це колосальні можливості для реклами, завдяки Кадам можна спробувати запустити рекламу буквально в будь-якому куточку світу, починаючи з маловідомих країн в Африці типу Уганди і закінчуючи багатими країнами Європи (включаючи Кіпр і навіть не найвідоміші острови), Азії, Океанії та , звісно, США;

● розширені налаштування націлювання (регіони, ключові слова, категорії, платформи, девайси, браузери та інші), що в результаті дозволяє клієнту купує навіть не сам трафік, а повноцінну ЦА;

● близько 30 тематик сайтів на будь-який смак: знайомства, розваги, ігри, подорожі, фінанси, E-commerce, освіта, здоров'я тощо;

● десятки тисяч партнерів;

● масове завантаження креативів;

● smart-функціонал, який рівномірно розподіляє покази та розміщує оголошення лише на релевантних майданчиках, а потім збирає статистику всього цього, аналізує поведінкові реакції аудиторії та автоматично оптимізує РК;

● планування показу оголошень за часом доби;

● швидка модерація 24/7.

Можливості націлення в Кадам настільки детальні, що можна налаштувати показ рекламних оголошень на конкретне місто (наприклад, Київ в Україні) і навіть район міста. Далеко не у всіх рекламних сіток є подібна фіча і це вражає. 

Плюшки від Кадам для клієнтів

Поширена практика у сфері СРА-маркетингу – постійно шукати нові способи завоювати, зберегти та підвищити лояльність клієнтів. Та Kadam не виняток.

По-перше, хлопці регулярно публікують цінну інформацію у своєму блозі. Зручно структуровані дані, які не знайдеш просто в інтернеті. Наприклад, нещодавно вони написали потужний посібник з роботи з мобільними додатками у 2024 році. Рекомендація для тих, хто працює із цією вертикаллю.

По-друге, для тих, хто вже давно працює з Кадам, регулярно проводять акції та конкурси із класними призами. Нещодавно запустили конкурс на найкращий кейс та можливістю виграти мінімум $500.

Все це разом із широкими можливостями сітки виразно підкуповує. Не дивно, що арбітражники, рекламодавці, паблішери та цілі бізнес-компанії обирають Kadam.

Також Кадам регулярно бере участь у топових СРА-івентах. З останніх: Affiliate World Asia 2023 у Бангкоку, SIGMA EURASIA 2024 у Дубаї, Affiliate World 2024 у Дубаї. Компанія успішно презентує себе на світовому рівні та доводить, чому вони круті.

Реальні відгуки про Kadam  

Найкращим доказом якості Кадам будуть відгуки від реальних клієнтів рекламної мережі та інші огляди, як приклад https://minprom.ua/tech/306977.html 

Працюю з кадам вже пів року, дуже сильно у роботі допомогла менеджер Вікторія. У середньому рої близько 20-40%, було кілька спірних моментів із трафіком, але гроші без заперечень повернули. Загалом задоволений: нормальний трафік, адекватні ціни, хороша підтримка. Працюватиму далі.

***

Сапорт на висоті все дуже оперативно вирішують, видно, що вони й самі зацікавлені, щоб у мене все вийшло. Нормально так допомагають із оптимізацією, я зайвий раз навіть сильно не вдумуюсь, довіряю їм.

Щоправда, за 3 місяці ще не вдавалося стабільно відливати в плюс, але це цілком ок. історія для арбітражу. Продовжу свої тести, перетести та перезапуски – впевнений, все вийде))

***

Особисто для мене Kadam входить у трійку найкращих push-мереж за якістю та обсягом трафіку. Модерація РК спритна, оптимізація ставок працює чудово, трафік якісний та його РЕАЛЬНО БАГАТО. Що ще потрібне для щастя арбітражника?