Постанова Верховної Ради України 

У вересні 2013 року виповнюється 800 років з дня заснування села Онут Заставнівського району Чернівецької області.
Враховуючи історичне і культурне значення села Онут Заставнівського району Чернівецької області та у зв’язку з його 800-річчям, Верховна Рада України постановляє:
1. У вересні 2013 року урочисто відзначити 800-річчя заснування села Онут Заставнівського району Чернівецької області. 
2. Рекомендувати Кабінету Міністрів України:
у двотижневий термін з дня прийняття цієї Постанови утворити організаційний комітет з підготовки та проведення заходів щодо відзначення 800-річчя заснування села Онут Заставнівського району Чернівецької області;
у двотижневий термін з дня утворення зазначеного організаційного комітету розробити та затвердити план заходів, пов’язаних з відзначенням 800-річчя заснування села Онут Заставнівського району Чернівецької області, вирішити питання щодо фінансового та матеріально-технічного забезпечення цих заходів. 
3. Рекомендувати:
Державному комітету телебачення і радіомовлення України організувати висвітлення в засобах масової інформації заходів, що проводитимуться у зв’язку з відзначенням 800-річчя заснування села Онут Заставнівського району Чернівецької області;
Українському державному підприємству поштового зв язку «Укрпошта» видати серію поштових марок, присвячених 800-річчю заснування села Онут Заставнівського району Чернівецької області.
4. Рекомендувати Чернівецькій обласній державній адміністрації звернутися до Президента України з пропозиціями щодо відзначення державними нагородами мешканців і вихідців села Онут Заставнівського району Чернівецької області, які зробили вагомий внесок у соціально-культурну розбудову України.
5. Контроль за виконанням цієї Постанови покласти на Комітет Верховної Ради України з питань культури і духовності та Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування. 
6. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.
Голова Верховної Ради України В. РИБАК.
м. Київ, 19 вересня 2013 року.
№ 612-VІІ.