У Держкомтелерадіо визначено переможців Усеукраїнського конкурсу на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва у 2014 році.
Кращим виданням для дітей названо журнал «Ангеляткова наука», що видається у Львові ТзОВ «Країна Ангелят» (головний редактор та художник — Мар’яна Фляк). Журнал виходить з 2006-го і призначений для розвитку та навчання у формі гри дітей 5-6 років. До його підготовки залучено психологів, педагогів дошкільного виховання і самих маленьких читачів.
Лідером серед видань для юнацтва визнано журнал «Золотий резерв», заснований 2007-го Університетом банківської справи Національного банку України. Журнал виходить 9 разів на рік та розповідає про життя студентів, надає інформацію про гранти, міжнародні проекти. Значна кількість матеріалів присвячена новаціям у сфері вищої освіти і патріотичному вихованню молоді.
Також журі відзначило дипломом за внесок у розвиток дитячої періодики та активну позицію у справі виховання підростаючого покоління редакцію журналу «Диво-Деревце» (засновник — ТОВ «Видавничий дім «Берегиня», головний редактор — Галина Мирославська).
Загалом на конкурс у Держкомтелерадіо надійшло   9 видань, серед яких — пізнавально-навчальні, розважальні газети та журнали. Усі примірники, надіслані на конкурс, будуть передані дітям-переселенцям із зони проведення АТО.