16 вересня. Кіровоград. Унаслідок сильної зливи в окремих мікрорайонах міста підтопило присадибні ділянки, подвір’я житлових будинків та проїжджі частини.

17 вересня. Дніпропетровська область. Відкриття ХІІ Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти «Земля — наш спільний дім».

18 вересня. Засідання Кабінету Міністрів України. Уряд одноголосно схвалив проект Угоди про асоціацію з ЄС. На знімку (зліва направо): віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул, міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова, міністр юстиції України Олена Лукаш та міністр закордонних справ України Леонід Кожара.

19 вересня. Відбулося пленарне засідання Верховної Ради України, на якому, зокрема, парламентарії ратифікували Угоду між Україною та НАТО про участь нашої держави в операції «Океанський Щит», підтримали рішення Президента України про направлення наших миротворців у Демократичну Республіку Конго, ухвалили євроінтеграційні закони.

20 вересня. Ялта. АРК. Президенти України Віктор Янукович та Литовської Республіки Даля Грибаускайте під час Х Ялтинської щорічної зустрічі «Україна і світ в епоху змін: фактори успіху».

21 вересня. Чернігів. Урочистості з нагоди 70-річчя визволення міста від фашистських загарбників.

22 вересня. Львів. Показ колекції casual-велоодягу від молодих львівських дизайнерів «Веломода» в рамках Європейського тижня мобільності.