Темі «Національного виховання дітей та учнівської молоді в контексті історичного розвитку та культурних надбань українського народу» присвячено Всеукраїнську науково-практичну конференцію, що 26—27 вересня відбудеться на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.
На участь у заході зголосилось понад сто вчених, науково-педагогічних працівників, вчителів, практичних психологів, авторів державних і регіональних виховних програм та представників громадських організацій, які працюють за власними проектами виховання.
Питання інноваційних підходів і моделей національного виховання дітей та учнівської молоді, визначення оптимальних форм і методів діяльності на основі загальнолюдських цінностей, духовних, моральних і культурних засад життя українського народу обговорюватимуться під час доповідей, виступів та на засіданнях тематичних секцій.
Конференція ініційована Міністерством освіти і науки України, Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти, Міжнародним освітнім фондом імені Ярослава Мудрого. Основним інформаційним спонсором освітньої зустрічі є газета Верховної Ради «Голос України».
Івано-Франківськ.