Одеська міліція запобігла зухвалому злочину. Винахідливі злодії спробували пограбувати склад на ринку «7 км» в Одесі: вивезти товар на суму майже 200 тисяч гривень.
Щоб потрапити усередину, зловмисники, як підприємці, офіційно орендували на складі окрему комірку нібито для зберігання товару. Напередодні вони завезли туди 40 картонних коробок і валіз. У двох із них ховалися грабіжники — худі азіати. Решта були пусті.
Після закінчення робочого дня, коли приміщення спорожніли, двоє чоловіків, вибравшись із коробів, почали нишпорити у сусідніх комірках і красти чужий товар. Напакувавши шкіряними жіночими сумками й взуттям всі завезені коробки, вони знову сховалися в них. Покинути склад мали у такий же спосіб, як і потрапили туди.
Правоохоронці піймали всіх учасників злочину на гарячому зранку, коли ті намагалися вивезти зі складу вкрадене. З коробок співробітники міліції дістали двох злодіїв — громадян однієї з азіатських країн. Ще шестеро — наші співвітчизники.
Товар повернули законним власникам. За фактом розпочато кримінальне провадження. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
Одеса.