Міліція затримала підозрюваного в нападі на депутата Костянтинівської районної ради 49-річного керівника фермерського господарства Олександра Аксьонова. Як повідомили в прес-службі прокуратури області, підприємець отримав смертельні травми під час бійки, яка виникла із п’ятьма невідомими в одному із селищ району: депутат помер у кареті «швидкої допомоги». Тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості завдано також двом родичам загиблого — брату Миколі та племіннику Володимиру. Вони перебувають у реанімації районної лікарні.
«Це велика втрата для всього району, де загиблого добре знали. Олександр був людиною начитаною, розумною, діловою. Для мешканців села багато зробив. Фермерським господарством займався разом із братом та двома племінниками, й успішно», — розповіла заступник голови Костянтинівської районної ради Лариса Степаненко.
У загиблого залишилася дружина — педагог за освітою, останніми роками вона вела домашнє господарство. У районі пригадують, що десять років тому Аксьонова так само жорстоко побили, після чого керівник господарства ледь вижив і довго лікувався. Що саме стало причиною конфлікту цього разу, встановить слідство. Затриманий за підозрою у скоєнні злочину 32-річний місцевий мешканець — раніше судимий, інших учасників подій встановлюють.