Прекрасна і чарівна наша земля. Чуйні та хороші люди живуть на її просторах. А головне: наші люди не хочуть війни. Ніколи українці не нападали на чужі землі, ніколи не хотіли загарбувати і вбивати, завжди лише оборонялися. І зараз прагнемо тільки миру, добра, єдиної країни. Але ворог знову топче нашу землю, знову хоче бути господарем на ній... І знову українці мусять обороняти свої рубежі.

Байдужих нема, усі допомагають неньці-Україні: воїни — на фронті, мирні жителі — на всій території. Не стоять осторонь і учні Зимноводівської школи №1. Щоразу приносять і передають у зону АТО продукти, білизну, необхідні речі. Нещодавно організували ярмарок «Допоможемо нашим воїнам» і всі кошти віддали на потреби АТО. А тепер допомагають робити маскувальні сітки. Нікого просити не треба, школярі самі кожну вільну хвилинку віддають цій роботі: щоперерви приходять у вестибюль школи, після уроків також залишаються. З великою відповідальністю ставляться до заняття і учні молодших класів, і старшокласники. Адже розуміють необхідність справи: у багатьох у зоні АТО батьки, брати, знайомі.

Вправно працюють дитячі пальчики, а вуста просять: «Спаси і збережи!» І сподіваємося, що щире дитяче прохання знайде відгук, адже скоро свято Миколая, а Чудотворець завжди прислухається до дитячих побажань і мрій. Тож нехай повертаються воїни додому живими, нехай закінчиться ця війна.

Львівська область.