До Дня Святого Миколая українські малюки отримають у подарунок також мультиплікаційну «Різдвяну казку» («Арт-Відео»). Озвучили мультфільм відомі українські артисти — співачка Оксана Муха, володар титулу «Голос країни» Павло Табаков та учасник «Піккардійської Терції» Ярослав Нудик.
Сучасна різдвяна казка розгортається у мальовничих Карпатах, куди на прохання Святого Миколая прилітає Ангелятко. Їм на перешкоді стає Чортик, який намагається викрасти подарунки для дітей. Звичайно, ця історія завершується маленьким святковим дивом.
Голосом Святого Миколая промовлятиме до дітей Ярослав Нудик. Вокаліст зізнається, що вже не вперше озвучує мультфільми: «Я стараюся створити настрій на майбутнє для глядачів. Діти повинні виростати на таких якісних та добрих мультиках».
Нагадаємо, що покази «Різдвяної казки» відбудуться у Львові, Києві та інших містах України — у таких мистецьких та духовних центрах, як «Мистецький Арсенал», Михайлівський Золотоверхий монастир, Патріарший собор Воскресіння Христового... Також проект буде представлено через мережу Інтернет та у недільних школах церков різних конфесій.