ПОСТАНОВА Верховної Ради України

26 листопада 2012 року виповнюється 80 років з дня народження поета, кінодраматурга, Народного артиста України Михайла Миколайовича Ткача.
Враховуючи вагомий особистий внесок Михайла Ткача у розвиток української культури, Верховна Рада України постановляє:
1. У листопаді-грудні 2012 року урочисто відзначити на державному рівні 80-річчя з дня народження Михайла Ткача.
2. Рекомендувати Кабінету Міністрів України:
у двотижневий термін з дня прийняття цієї Постанови утворити організаційний комітет з підготовки та проведення заходів щодо відзначення 80-річчя з дня народження Михайла Ткача;
у двотижневий термін після утворення зазначеного організаційного комітету розробити та затвердити план заходів щодо відзначення на державному рівні 80-річчя з дня народження Михайла Ткача, вирішити питання щодо фінансового та матеріально-технічного забезпечення цих заходів.
3. Рекомендувати Державному комітету телебачення і радіомовлення України організувати тематичні теле- і радіопередачі, присвячені життю і творчій діяльності Михайла Ткача, та забезпечити висвітлення в засобах масової інформації заходів, що проводитимуться у зв’язку з відзначенням 80-річчя з дня його народження.
4. Запропонувати Українському державному підприємству поштового зв’язку «Укрпошта» випустити поштову марку, присвячену 80-річчю з дня народження Михайла Ткача.
5. Контроль за виконанням цієї Постанови покласти на Комітет Верховної Ради України з питань культури і духовності.
6. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.
Голова Верховної Ради України В. ЛИТВИН.
м. Київ, 18 вересня 2012 року.
№ 5251-VІ.