Завтра в Донецьку відбудеться молодіжний бібліотечний фестиваль «Читаючий бульвар», партнером якого стала газета «Голос України».

Бібліотекарі, митці та громадські активісти підготували для мешканців міста цікаву програму. На бульварі Пушкіна можна буде побачити святковий концерт за участі вихованців школи-студії при заслуженому академічному ансамблі пісні та танцю «Донбас», народного музично-драматичного театру «О!», міської громадської організації допомоги дітям-інвалідам та молодим інвалідам «Радуга», учнів Донецького училища культури та інших. Перед глядачами виступлять молодіжні рок-групи і виконавці, самодіяльні театри. Відвідувачі зможуть ознайомитися із виставкою творів ужиткового мистецтва та виробів «хенд-мейд» і навіть стати учасниками майстер-класу.

Організаторами свята виступили Донецька обласна бібліотека для юнацтва, міський молодіжний центр мистецтв «ЕкоАрт», відділ культури Ворошилівської районної ради. Активні читачі та друзі бібліотеки отримають призи. Крім того, заплановано проведення конкурсів та змагань, розіграш призів, фотографування з улюбленими літературними героями, консультації бібліотерапевтів, безпрограшна лотерея, змагання богатирів. А під час буккросингу, який триватиме під гаслом «Кожному читачу — свою книгу, кожній книзі — свого читача!», — всі охочі зможуть обрати за смаком будь-яку з представлених книг (або навіть декілька) і безплатно взяти її собі.

На фестивалі працюватиме куточок «Голосу України», де наші читачі зможуть поспілкуватися із представниками газети, обговорити останні публікації, поділитися проблемами чи успіхами. Усі, хто цього дня передплатить газету на 2013 рік, отримають фірмові сувеніри чи книги. Запрошуємо вас на фестиваль! Місце та час проведення — Донецьк, бульвар Пушкіна, з 15 до 21 години.