Київська Спілка журналістів відзначила програму «Цивілізація ІNCOGNІTA» Телеканала «ТОНІС»

 
Авторська програма «Цивілізація ІNCOGNІTA», яка щотижня з’являється на телеканалі «ТОНІС», знову порадувала своїх прихильників.
Цього разу вона здивувала глядачів не своїми креативними підходами до тлумачення світової і національної цивілізаційної історії, а резонансом у журналістському середовищі.
Нестандартні підходи творчої групи програми, яка вже випустила понад два десятки сенсаційних фільмів, не залишились без уваги правління Київської організації Національної спілки журналістів України, яке вирішило нагородити золотою медаллю «Незалежність» Валерія Бебика — автора і ведучого програми «Цивілізація ІNCOGNІTA».
Почесні грамоти Київської спілки журналістів отримали редактор програми Марина Мороховець, режисер Анастасія Устюжаніна, оператор Іван Лавренчук, звукорежисер Сергій Рахімов та режисери відеомонтажу Степан Маслов і Наталія Головінська.
Редакція «Голосу України», який перший понад чотири року тому розпочав друкувати сенсаційні історико-цивілізаційні розвідки В. Бебика, приєднується до привітань численних прихильників цієї програми, яка стала помітним явищем не лише в українській, а й у світовій культурі.
На знімку: В. Бебик під час зйомок на тлі Гераклових стовпів, які насправді розташовані не на Гібралтарі, а біля славетної української Хортиці та ДніпроГЕСу.
Фото з архіву В. БЕБИКА.