Миколаївщина назвала переможців обласного конкурсу «Людина року». Церемонія нагородження лауреатів 14 номінацій днями відбулася в Обласному палаці культури. Це знані у регіоні люди, які зробили вагомий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток краю.

Головна статуетка з присвоєнням звання «Людина року Миколаївщини» дісталася Людмилі Самчинській — художньому керівнику народного ансамблю спортивно-бального танцю «Натхнення» Палацу культури «Енергетик» Відокремленого підрозділу «Південноукраїнська атомна електростанція».

Проте практично не залишилося галузі, яка б не назвала своїх найдостойніших представників у цьому престижному рейтингу. Так, переможцем у номінації «Промисловість» визнано Ігоря Калюжного — директора товариства «Техноторг», директора спільного білорусько-українського підприємства «Торговий Дім МТЗ-Беларус-Україна» — за особистий внесок в економічний розвиток регіону, підтримку вітчизняного виробника та досягнення високого рейтингу в машинобудівній галузі. У номінації «Сільське господарство та промисли» відзначили Наталю Білоконенко — голову правління товариства «Південний колос», а в «Освіті і науці» — Галину Гавву — директора Баштанської школи № 2.

Миколаївська область.