«Світ задивування» — виставку з такою назвою відкрито в Кіровоградському обласному художньому музеї. Це — роботи Наталії Федоренко, заслуженого художника України, лауреата обласної премії імені Олександра Осмьоркіна, доцента мистецького факультету Кіровоградського державного педуніверситету імені Володимира Винниченка.
Вона працює в галузі монументально-декоративного текстилю — у техніці гобелена та батика. Стан природи, осмислення та відображення процесів, що відбуваються нині у навколишньому середовищі, — основна тематика творів пані Наталії. Космологічні мотиви домінують у творах художниці. В ілюзорному просторі, створеному нею, постають фантастичні зоряні світи, підкреслена динаміка руху, несподівані тональні контрасти, вишуканий калейдоскоп кольорів. Мистецтвознавець Броніслав Куманський наголошує, що «в основі національного у Наталії Петрівни лежать не суто українські декоративні мотиви, а українське космологічне розуміння буття».
В експозиції три десятки робіт, серед яких «Горять світи, біжать світи музичною рікою», «Елегія степових зоряниць», «В обіймах золотої мли» тощо. Є на виставці друковані матеріали, відзнаки та фотографії, що висвітлюють творчий шлях художниці.