Опікове відділення Миколаївської міської лікарні №3 з легкої руки голови Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я Тетяни Бахтеєвої розжилося на нову техніку. Дізнавшись (у зв’язку з лікуванням тут Оксани Макар) про те, що у закладі не вистачає апаратів штучної вентиляції легень, пані Тетяна пообіцяла його подарувати миколаївським медикам.

21 березня заступник голови облдержадміністрації з гуманітарних питань Наталя Іванцова за участю начальника управління охорони здоров’я ОДА Світлани Хотіної, начальника управління охорони здоров’я Миколаєва Лариси Дергунової у присутності ЗМІ передала подарунковий сертифікат на апарат штучної вентиляції легень виробництва Франції завідувачу відділення термічної травми і пластичної хірургії Володимиру Морозу (на знімку).

Нову техніку вартістю 200 тисяч гривень придбано за власні кошти фонду Тетяни Бахтеєвої.

За словами головного лікаря міської лікарні №3 Олександра Чеботарьова, новий апарат, отриманий закладом, здатний допомогти і маленьким діткам (з вагою від 3 кілограмів), і дорослим.

Зазначимо, що в опіковому відділенні цього медичного закладу продовжує лікування Людмила Ковальова, яка місяць тому під час пожежі у власній квартирі отримала опіки четвертого ступеня тяжкості.

Фото надане прес-службою управління охорони здоров’я ОДА.