04 січня, №1

Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо структури та порядку обліку кадрів Служби безпеки України», №4157-VІ.
06 січня, №2
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про операції з давальницькою сировиною у зовнішньоекономічних відносинах», №4099-VІ.
Закон України «Про внесення змін у статтю 5 Закону України «Про операції з давальницькою сировиною у зовнішньоекономічних відносинах», №4100-VІ.
Закон України «Про особливості здійснення закупівель неопромінених паливних елементів (твелів) для ядерних реакторів», №4101-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про космічну діяльність», №4102-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про дорожній рух» щодо переобладнання транспортних засобів», №4103-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо видачі документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності», №4154-VІ.
Закон України «Про Фонд державного майна України», №4107-VІ.
11 січня, №3
Закон України «Про граничний розмір компенсації витрат на правову допомогу у цивільних та адміністративних справах», №4191-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до Кримінально-процесуального кодексу України щодо уточнення підслідності», №4194-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про теплопостачання» щодо використання технологічного мінімуму природного газу», №4222-VІ.
12 січня, №4
Закон України «Про внесення зміни до статті 5 Закону України «Про судовий збір» щодо доповнення переліку пільгових категорій», №4289-VІ.
Закон України «Про внесення змін до статті 13 Закону України «Про державну підтримку сільського господарства України», №4216-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про використання ядерної енергії та радіаційну безпеку» щодо доповнення переліку ядерних установок», №4175-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення контролю за укладенням договорів застави та іпотеки земельних ділянок та прав на них», №4188-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення підсудності справ про арешт на морські судна», №4190-VІ.
Закон України «Про внесення змін до статті 7 Декрету Кабінету Міністрів України «Про систему валютного регулювання і валютного контролю» щодо розширення сфери використання валюти України», №4205-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Конвенції про правовий статус трудящих-мігрантів і членів їхніх сімей держав-учасниць Співдружності Незалежних Держав», №4207-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Гарантійної угоди (Додаткове фінансування для Другого проекту розвитку експорту) між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку», №4208-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Україною та Португальською Республікою про соціальне забезпечення», №4209-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Азербайджанської Республіки про заходи, які стосуються розвитку співробітництва в сфері транспортування нафти територією України», №4210-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди про співробітництво у сфері правової охорони й захисту інтелектуальної власності та створення Міжнародної ради з питань правової охорони й захисту інтелектуальної власності», №4211-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо скорочення строку відведення земельних ділянок для містобудівних потреб», №4215-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 16610 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності посадових осіб органів державної влади та органів місцевого самоврядування за порушення законодавства з питань видачі документів дозвільного характеру», №4221-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України», №4223-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо процедури встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги», №4231-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України стосовно повноваження органів державної влади щодо встановлення вимог до інвестування активів», №4270-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо забезпечення оновлення парку автомобілів швидкої медичної допомоги», №4279-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Митного тарифу, затвердженого Законом України «Про Митний тариф України», та інших законів України щодо опису та ставок ввізного мита на деякі товари», №4234-VІ.
Закон України « Про внесення змін до деяких законів України у сфері охорони щодо посилення контролю за обігом лікарських засобів, харчових продуктів для спеціального дієтичного споживання, функціональних харчових продуктів та дієтичних добавок», №4196-VІ.
Закон України «Про внесення змін до статті 8 Закону України «Про автомобільні дороги» щодо класифікації автомобільних доріг загального користування», №4203-VІ.
13 січня, №5
Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо перегляду ставок деяких податків і зборів», №4235-VІ.
14 січня, №6
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо прав інвалідів», №4213-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про інвестиційну діяльність», №4218-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування операцій з дорогоцінними металами за участю Національного банку України», №4238-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення порядку здійснення судочинства», №4176-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо акредитації органів з оцінки відповідності», №4224-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Антимонопольний комітет України», №4287-VІ.
Закон України «Про прийняття Поправок до Угоди про заснування Чорноморського банку торгівлі та розвитку», №4290-VІ.
18 січня, №8-9
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», №4212-VІ.
Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності та вдосконалення державного регулювання у сфері містобудівної діяльності», №4220-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про недержавне пенсійне забезпечення», №4225-VІ.
19 січня, №10
Закон України «Про державну службу», 
№ 4050-VІ.
25 січня, №14
Проект Закону України «Про ринок земель».
28 січня, №17
Закон України «Про внесення зміни до статті 11 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», №4296-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до Регламенту Верховної Ради України», №4308-VІ.