Віднині жителі Гадяча матимуть змогу знову наблизитися до культурно-мистецького життя. Днями у місті відкрито кіноконцертний палац «Дружба». Власне кажучи, реконструйовано старий кінотеатр, де тепер можна буде не лише дивитися фільми, а й проводити інші заходи: концерти, спектаклі, творчі вечори...
Кіноконцертний зал розрахований на 450 місць, тут встановлено зручні крісла, сучасні системи звуку та освітлення, відеопроекційне обладнання. Передбачені приміщення для занять гуртковою роботою, проведення репетицій тощо.
...Шість років тривала реконструкція кінотеатру, 2010-го було завершено першу чергу будівництва. Усього на будівельні роботи та обладнання об’єкта витрачено 11,3 млн. грн. з районного та державного бюджетів. Як зазначив голова райдержадміністрації, депутат обласної ради Володимир Беседа, відкриття другої черги будівництва кіноконцертного залу «Дружба» є знаковою подією для усього Гадяцького району, адже районний Будинок культури не функціонує уже майже десять років, тому й були гадячани на узбіччі культурного життя.
 
Полтавська область.