Росія завмерла. У день народження Володимира Путіна в країні містичним чином відбуваються незвичайні, здебільшого трагічні, події: то московський Манеж згорить, то кілер уб’є відому демократичну журналістку Ганну Політковську, то літак розіб’ється, то електростанцію підірвуть. Не став винятком і нинішній, 58-й, рік від дня народження популярного російського політика.
Правда, на відміну від попередніх, до цієї неювілейної дати російський прем’єр-міністр одержував подарунки, які його радували. Але найбільше відзначилися студентки факультету журналістики Московського державного університету. Вони подарували главі уряду шикарний еротичний календар зі своїми прекрасними напівголими тілами, який називається «Володимире Володимировичу, ми Вас любимо!». На його сторінках юні напівосвічені росіянки зізнаються в найніжніших почуттях до «лідера нації». Цікаво, що еротичний календар уже з’явився в продажу й активно розкуповується симпатиками Путіна. Коштує він усього лише 250 рублів — це приблизно 60 гривень. Тираж — 50 тисяч примірників.
Розповісти про світлу й ніжну любов юних леді важко, краще, як-то кажуть, один раз побачити, ніж сто разів прочитати. На факультеті було проведено масштабний кастинг і лише декому (за числом місяців у році) пощастило. Однак варто підкреслити, що, крім власне палких освідчень, календар дуже функціональний у сенсі політичної ангажованості й розглядається політтехнологами як PR-кампанія до майбутніх президентських виборів у Росії. Студентка 5-го курсу журфаку Олена Горностаєва (дівчина березня) зі сторінок календаря звертається до Путіна так: «Ліси погасили, а я й досі палаю». Третьокурсниця Наташа Васильєва в мереживній білизні сріблистого кольору просить Володимира Володимировича «покатати на «Калині». Студентка 4-го курсу Сандра Костромитіна взагалі виступає з політичною заявою: «Володимире Володимировичу, візьміть мене другим пілотом». А студентка 2-го курсу Ксюша Селезньова хоче поздоровити Путіна особисто й публікує номер свого мобільника.
Від Володимира Путіна майбутні «акули пера» оцінок поки що не дочекалися. Відомо, що свій день народження він святкував у Санкт-Петербурзі, в колі друзів. Що ж стосується керівництва факультету, то професори вважають, що горде і славне ім’я факультету не повинне використовуватися з еротичною чи комерційною метою навіть для пропаганди популярності такого видатного росіянина, як Володимир Путін.
 
Москва.