На 600 тонн більше, ніж за аналогічний період минулого року, виробили м’яса аграрії Дніпропетровщини. За даними департаменту АПК, розвитку сільських територій і ринкового середовища облдержадміністрації, обсяг виробництва з початку року становить 185 тисяч тонн у живій вазі. Молока було вироблено майже 246 тисяч тонн, що на одинадцять тисяч більше, ніж торік. У господарствах регіону також вироблено 707 мільйонів яєць: торішні показники перевищено на 56 мільйонів штук, дізнався наш кореспондент Володимир РИБАЛЬЧЕНКО.
— До початку осені у всіх категоріях господарств утримували 177 тисяч голів великої рогатої худоби, 562 тисячі свиней і майже дев’ятнадцять мільйонів голів птиці, — уточнили нам у відомстві.