Відкриття постійних авіарейсів між Вінницею й Тель-Авівом для здійснення прощі брацлавських хасидів, а також туристських рейсів для оператора «Укрвіза» — лише частина умов інвестиційного договору, виконання якого взяло на себе ТОВ «Шанді», дочірнє підприємство компанії «Шанті кепітел Лтд.» (Великобританія). Це підприємство отримало право взяти в оренду на 25 років Вінницький аеропорт з правом його першочергового викупу за умов виконання інвестиційного договору.
Розвиток КП аеропорт «Вінниця» потребує нових фінансових вливань. «За рахунок коштів обласного бюджету неможливо організувати стабільну роботу аеропорту, — наголошувалося на сесії обласної ради. — Тому і прийнято рішення про передачу підприємства в оренду».
За інформацією інвестора, в аеропорту запровадять популярні в Європі послуги лоу-кост (виконання рейсів низькобюджетними авіакомпаніями, які реалізують квитки дешевше, ніж потужні авіаперевізники). Планується створення логістичної структури для вітчизняних підприємств Вінницької і сусідніх областей з метою повітряного експорту продукції.
 
Вінниця.