Учора неподалік бази Елемендорф в Анкориджі, на Алясці розбився військово-транспортний літак ВПС США. На борту було чотири особи, передає РБК із посиланням на Ассошіейтед Пресс. За словами очевидців, літак загорівся в повітрі й вибухнув під час  приземлення на базі.
Відзначимо, що за кілька годин до падіння літака в небі над США сталася ще одна аварія. У штаті Аризона розбився вертоліт швидкої допомоги — одна людина загинула, дві постраждали. За даними федерального авіаційного управління, вертоліт врізався в паркан житлового будинку в місті Тусон, після чого загорівся. Пацієнтів на борту вертольота не було. Триває розслідування причин аварії. Імовірно, катастрофа сталася через двигун, що заглух.
Водночас учора в Пакистані була жалоба за загиблими в авіакатастрофі. Нагадаємо, 152 особи стали жертвами катастрофи Аеробуса А-321 приватної пакистанської авіакомпанії «Ерблю». За однією з версій причиною трагедії стали погані погодні умови — в районі катастрофи йшли зливи й стояв густий туман. Не виключається й версія теракту.