На годину був закритий аеропорт Сяошань у місті Ханчжоу східної китайської провінції Чжецзян через появу в його зоні непізнаного літаючого об’єкта (НЛО), повідомили учора місцеві ЗМІ.
Як поінформував журналістів представник аеропорту, НЛО помітили близько 21:00 за місцевим часом. У зв’язку з цим всі рейси, що летіли до Ханчжоу, були спрямовані на сусідні аеропорти. Після оголошення про причину затримки вильоту й посадки рейсів усі пасажири, що перебували в аеропорту, і службовці висипали на вулицю, однак розгледіти НЛО не змогли.
Представник аеропорту пояснив журналістам, що НЛО можна було бачити тільки за допомогою приладів. Через годину після закриття аеропорт повернувся до нормальної роботи. Розпочато вивчення обставин, повідомляє Newsru.com.
Зазначимо, що зустрічі з «інопланетянами» в аеропортах уже фіксувалися, однак тоді до них намагалися не привертати надмірної уваги.
Так, у 1992 році два диспетчери лондонського аеропорту Хітроу повідомили, що бачили великий об’єкт трикутної форми чорного кольору, який спочатку не рухався, а потім полетів. Про це стало відомо лише після того, як торік було розсекречено відповідні матеріали міністерства оборони.
А в 1991 році в цьому ж аеропорту літак авіакомпанії Альіталія ледь не зіштовхнувся з невпізнаним літаючим об’єктом. На підльоті до аеропорту пілоти помітили об’єкт, що нагадував за формою ракету й пролетів поблизу їхнього лайнера. Ані цивільні фахівці, ані військові так і не змогли визначити, що це був за об’єкт.