Співробітники ДСНС із Дніпропетровська допомогли 20 переселенцям зі Слов’янська і Краматорська повернутись у визволені міста. Вони не тільки забезпечили їх супровід, а й перевезли багаж. Крім того, рятувальники супроводжують гуманітарні вантажі на схід України.
Днями на Луганщину було відправлено 22 вантажівки із харчовими продуктами та предметами першої необхідності. Загальний обсяг вантажу перевищив 170 тонн. Місцеві жителі одержали крупи, борошно, масло, цукор, чай, воду, консерви, мийні засоби, предмети особистої гігієни.
Як повідомили «Голосу України» у ГУ ДСНС в області, гуманітарну допомогу було доставлено у Старобільськ. Але через відсутність там необхідних складських приміщень вантаж частково спрямували в Сєверодонецьк.
— Для перевезення гуманітарної допомоги використовували «зелені» транспортні коридори. Супроводжували вантаж служба безпеки дорожнього руху управління ДСНС і ДАІ, — зазначив начальник управління Ігор Романюк. — Найближчим часом буде організована ще одна така колона.
Дніпропетровська область.