З настанням тепла кіровоградці готуються відкрити дачний сезон. Міська влада вже подбала про налагодження пільгових перевезень людей до садово-городніх ділянок і запевнила, що розпочнуться вони вчасно. Першими від директора Департаменту розвитку торгівлі, побутового обслуговування, транспорту та зв’язку міської ради Миколи Цуканова про це дізналися представники ветеранських організацій і керівники транспортних підприємств міста.
Микола Цуканов стверджує, що Кіровоград залишається єдиним містом в Україні, яке організовує пільгові перевезення громадян до садово-городніх ділянок. За його інформацією, торік регулярним транспортним сполученням були охоплені члени 21 товариства. На забезпечення кіровоградських ветеранів такою додатковою пільгою з міського бюджету використали 282 тисячі гривень.
Нині на адресу департаменту вже надійшли заявки від 17 садово-городніх товариств. Не зважаючи на убогість місцевих бюджетів, міська влада й надалі надаватиме таку послугу. На ці цілі запланували виділити 350 тисяч гривень.