Кілограм сала можна придбати за 25 гривень. Товсте, з потужним м’ясним прошарком, але, як стверджують знавці цього делікатесу, не для звичайного споживання — твердувате. А от з почеревини — з часничком чи цибулькою шмат такого, та ще й обдатого соломкою — в самий раз, але вже по 30. Свинина — 40—50 гривень. Яловичина й телятина — дешевші: від 26 до 45. Ще на святковий холодець можна придбати за зовсім доступною ціною (10 гривень за кг) свинячу голову. 
Не по сезону доступними залишаються базарні ціни на молоко та молочні продукти. Один літр цього поживного продукту — 4,5—5 гривень, у магазині — 5,3—5,5; вершки — 15—20 гривень за літрову банку.
Лимони тримаються на рівні 12—15 гривень за кг, яблучний діапазон — від 3 до 7, цибуля — 3,5—4 гривні. Такі необхідні для традиційного українського борщу буряки, капуста — по 3,5—4 гривні, морква — по 5.
За крупи треба викласти від 1,9—2,2 (перлова, пшенична, ячмінна) до 5 гривень (гречана). Стабільно тримається ціна на борошно вищого ґатунку: середня — 2,5 гривні за кг. Тож ще невідомо, що дешевше — випікати вдома чи придбавати в магазині хліб «Златопільський» (0,78 кг), «Український новий» (0,43 кг) за 2,7 гривні, «Житній» (0,72 кг) за 3.
Яйця курячі, що подорожчали раніше, так і продовжують триматися на цьому рівні. Ціна за десяток «заводських» на базарі — 6,5—7,5 гривні, за домашні — до 10.
Але на базарі не солодко. Знайти цукор можна не скрізь. Хоч активні його шукачі й зустрічаються біля базарних прилавків досить часто. Деінде його можна надибати за 7,7—8 гривень за кг.