За підозрою в жорстокому вбивстві вагітної жінки в селі Котовка Магдалинівського району на Дніпропетровщині затримали 21-річну раніше судиму мешканку села.
Трагедія сталася пізно ввечері 26 серпня в будинку потерпілої. 22-річну Тетяну, яка була на сьомому місяці вагітності, знайшли вранці мертвою з розрізаним животом, з якого випав плід. Як повідомили у відділі зв’язків з громадськістю УМВС України в Дніпропетровській області, підозрювана зізналася, що близько дванадцятої ночі була в гостях у Тетяни, з якою вони вживали спиртне. Між сп’янілими жінками виникла сварка, і гостя, схопивши зі столу кухонного ножа, жорстоко розправилася з господинею.
Слідчий відділ Магдалинівського райвідділу міліції порушив кримінальну справу. За умисне вбивство жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності, та вчинене з особливою жорстокістю (ст. 115, ч. 2, пп. 2, 4 КК України) зловмисниці загрожує позбавлення волі від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.
Без матері залишився півторарічний хлопчик, який тої ночі спав у сусідній кімнаті. Чоловіка загиблої на похорон дружини відпустили з-під адміністративного арешту за дрібне хуліганство.