Співробітників управління капітального будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації звинувачують у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки, та у зловживанні службовим становищем. 
Зокрема, в тому, що вони підписали акти прийому робіт, виконаних на реконструкції районних лікарень, вартість яких була значно завищена. Тепер їм загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, крім того, можливий штраф від 100 до 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
У ході досудового слідства прокуратурою Бабушкінського району обласного центру встановлено, що на реконструкції Новомосковської центральної районної лікарні вартість робіт була завищена більш як на 727 тисяч грн. Цей заклад охорони здоров’я потрапив до програми «Лікарня майбутнього», в рамках якої отримав із державного бюджету понад мільйон гривень на реконструкцію. При використанні бюджетних коштів на реконструкції Томаківської районної лікарні збитки становлять 103 тисячі гривень.