Якби парламентська газета проводила комплексний конкурс (наприклад, враховувалися б читацький стаж, вік передплатника, його вчені звання, державні нагороди і кількість раніше виграних призів), то, найпевніше, з великим відривом переможцем став би севастополець Леонтій Каленикович Ленець. 
«Багаж» у нього неабиякий: народився 1915 року; «Голос» читає практично з перших днів виходу газети у світ; у недавньому минулому — доцент, зав. кафедри Херсонського державного аграрного університету; Велику Вітчизняну пройшов від першого дня до останнього і Перемогу зустрів у Берліні; про кількість орденів і медалей і казати не варто — дивіться фото; призи від парламентського видання вигравав, якщо враховувати нинішній рік, двічі.
Хоча полтавчани теж могли б перемогу в цьому конкурсі записати собі в актив — родом Леонтій Каленикович із «серця» України. Про мотиви херсонських земляків розділити радість перемоги в цьому, будемо сподіватися, майбутньому конкурсі ви вже самі здогадалися.
Незважаючи на такий поважний вік, Л. К. Ленець дуже активно цікавиться подіями футбольного життя країни, Європи і світу. Дав собі й своїй дочці Світлані Леонтіївні слово, що матчі Євро-2012 дивитимуться разом. Говорити про те, що Леонтій Каленикович уважно читає «Голос України», навіть не варто: за звичкою, що давно стала визначальною рисою характеру, до всього підходити ґрунтовно, з наукової точки зору, колишній доцент газету ретельно, що називається, студіює. Про це свідчать і акуратно розкладені підшивки газети в кімнаті, що заодно є робочим кабінетом ученого-аграрія...
На прощання кореспондент запропонував Леонтію Калениковичу запросити його і керівників редакції на святкування столітнього ювілею. Багаторічний передплатник «Голосу України», не вагаючись, погодився.
Севастополь.

Фото автора.