У Керчі запрацював Центр соціально-психологічної реабілітації дітей і молоді з функціональними обмеженнями. Фінансує його кримський бюджет в рамках державної програми.

Спеціалісти єдиного в Криму такого центру почали безплатно надавати психологічні, соціально-педагогічні, соціально-медичні, юридичні й інформаційні послуги інвалідам і членам їхніх родин.

— Є відділення денного та цілодобового перебування і ранньої реабілітації, — пояснює директор нового закладу милосердя Олена Бойченко.

За рік удалося капітально відремонтувати й обладнати приміщення центру. Тепер колишній дитсадок повністю пристосовано до приймання інвалідів-колясочників, а невдовзі зроблять ліфт на другий поверх. Тут вже гамірно й весело у кімнатах розваг, залах для занять лікувальною фізкультурою, людно в медичних кабінетах, їдальнях, кімнатах відпочинку. Вдячні всім, хто допоміг оснастити дім реабілітації новим сучасним устаткуванням, технікою, іграшками, книгами, картинами, холодильниками, посудом, піаніно, спортінвентарем. Сподіваються, що кількість друзів і спонсорів не зменшиться, адже досі не було жодної відмови у проханнях посприяти становленню центру. Серед найактивніших учасників добровільної «толоки» — учні профтехучилищ, морський торговий порт, металургійний комбінат, завод «Затока», підприємство «Тузла», компанія «Євротек», Державний морський технологічний університет, Ліцей мистецтв, депутати міськради і приватні підприємці.

Уже направляє сюди тих, хто потребує допомоги, Кримський центр соціальних служб сім`ї, дітей і молоді.

Крим.