У цій боротьбі він розраховує на підтримку міжнародної мережі аудиторських компаній.
Як розповіли «Голосу України» у Дніпропетровській облдержадміністрації, у регіоні буде розроблено та запроваджено Програму протидії корупції. Це передбачено підписаним днями тристороннім Меморандумом про співпрацю та координацію дій між ОДА, облрадою і ТОВ «ПрайсуотерхаусКуперс».
— Документ передбачає створення та реалізацію ефективних інструментів боротьби з корупцією в рамках комплексної стратегії розвитку області, — повідомили в ОДА. — Насамперед за рахунок всеосяжного аудита бюджетних процесів.
Пріоритетними напрямами програми названо: створення платформи для громадського обговорення критичних питань боротьби з корупцією, координацію взаємодії різних відомств і структур, удосконалення роботи телефонів довіри.
Меморандум набув чинності і діятиме протягом року. Відзначимо, що фірма «ПрайсуотерхаусКуперс» являє собою міжнародну мережу компаній, що пропонують професійні послуги в області консалтингу та аудита. До неї входять компанії, кожна з яких є самостійною юридичною особою. Компанія існує протягом більш як 160 років і входить до Великої Четвірки аудиторських компаній зі штаб-квартирою в Лондоні.