— Удома влаштую розіграш подарунків: підпишу три папірці, згорну їх і кину в шапку, а внучки нехай собі витягують, кому що дістанеться, — ділиться задоволений призер Іван Полянський (на знімку).

Він має три онуки і всі вони читають і люблять «Голос України». Дуже раділи, коли дізналися, що на передплатну квитанцію дідуся випав подарунковий набір від «Голосу України». Старша Таня вже навчається в інституті на соціолога, тож з газети бере для навчання закони та соціологічні дослідження. Середня Карина закінчує школу й черпає з «Голосу України» інформацію для уроків. А наймолодшій Ганнусі — чотири, вона лише вчиться читати, а літери дідусь вивчає з нею також по газеті.

Нині Іван Олександрович — мешканець Києва і не уявляє себе без цього чудового міста. А багато десятків років тому жив на Забайкаллі. Разом з дружиною Ганною працювали на будівництві. За їхніми планами збудовано не один житловий будинок в Україні.

Нині вже обоє на заслуженому відпочинку, доглядають онуків, а про події в Україні та світі дізнаються з улюбленого «Голосу України», який передплачують з першого номера.