Подивись, Віталію, тут твій однофамілець подарунок виграв! — вигукнула дружина, й гадки не маючи, що пощастило саме її чоловікові. На передплатну квитанцію Віталія Степового, мешканця міста Києва, випав подарунковий набір від «Голосу України».

Віталій Петрович розповідає, що передплачує газету вже майже десять років. А вийшов на неї методом проб. Передплачував різні видання, та лише в «Голосі України» знайшов правдиву, актуальну й цікаву для всієї родини інформацію.

Главу сім’ї найбільше приваблюють закони та політика, дружину Поліну Іванівну — сторінки «Сім’я» та «Парад порад», а онука-першокласника — спортивна сторінка. Він її навіть до школи бере й однокласникам результати різних змагань показує.

Віталій Петрович в армії дослужився до звання підполковника. А після демобілізації працював у міськвиконкомі. Нині наш читач — на заслуженому відпочинку, але, як і раніше, цікавиться подіями у країні та за кордоном. А весь свій життєвий досвід передає улюбленому онуку, якого назвали на честь діда — Віталиком. Читає з ним книжки та улюблену газету.