Трагедія розігралася в одному із сіл Закарпатської області. Жертвою стало п’ятимісячне маля. Його коротеньке життя згасло в розпалі скандалу, що  затіяли батьки серед ночі.
Весь попередній день 25-річний глава родини провів з сусідами-п’яницями і, мабуть, був не в настрої. Коли укладався спати, дружина вже лежала в ліжку, пригорнувши до себе заснулу дитину. Слово за слово і подружжя посварилося. Шум розбудив малюка, і він почав плакати. П’яний, як чіп, чоловік, вичерпавши словниковий запас, пустив у діло кулаки. Спершу замахнувся на жінку. А потім, роздратований дитячим плачем, взявся бити сина. Коли маля затихло, зрозумів, що накоїв, і втік. Немовля померло на руках у матері. Допомога лікарів йому вже не знадобилася.
За висновком судмедексперта, батько-бузувір пробив малюку голову. Співробітники карного розшуку місцевого районного відділу міліції і їх колеги з управління МВС Закарпатської області підозрюваного незабаром затримали. Нелюд намагався сховатися в родичів. Як з’ясувалося під час слідства, любов до дітей у нього була «своєрідною». 2002 року він уже мав судимість за розбещення малолітніх. За даним фактом порушено кримінальну справу. Триває слідство.


Марина КОТЕНКО, прес-служба Департаменту карного розшуку МВС України.