Понад чотириста робіт надійшло на Всеукраїнський фотоконкурс «Світ дитячої мрії», організований Державною соціальною службою для сім’ї, дітей і молоді та Християнським дитячим фондом. Серед авторів — учні, студенти, люди похилого віку — професійні фотографи та аматори.
Знімки презентують світ дитячих мрій, якими бачать їх крізь призму свого сприйняття дорослі. На фотографіях діти купаються, бавляться з тваринами, спілкуються з друзями. Та найголовніше, що вони щасливі, бо поруч з ними найрідніші люди — батьки.
Організатори виставки поділили фотографії на рубрики: «Дитяча мрія», «Свято життя», «Добра традиція», «Ми — сім’я», «Право дитини на...», «Зв’язок поколінь». Кожна робота особлива, адже це — схоплена фотографом унікальна мить життя, що випромінює сонячне тепло. У майбутньому фотографії буде використано для створення соціальної реклами. І вони ще не раз нагадуватимуть нам, дорослим, що і як треба робити, аби дитячі мрії стали дійсністю.
Тож подякуємо учасникам і особливо переможцям фотоконкурсу: Ігореві Пилипенку зі Львова за роботу «Разом до гармонії», Олексієві Дрюченку з села Пологи Запорізької області — за фотоетюд «Козацькому роду нема переводу» та Олені Дукіній з міста Татарбунари Одеської області — за фотомить «Немає кращого, чим рано-зрання купатись в мийці на світанні».