Тут вас зустрінуть сестри-близнята Ольга та Надія Стефанко
Переліком кав’ярень, кнайп і кнайпочок нікого у Львові не здивуєш. А от невеличкий кафе-бар «Діва», що притулився неподалік від міської ратуші, має свою магію. Сюди приходять навіть після найвишуканіших забав (концертів, банкетів, фуршетів), коли душа прагне чогось такого... Чого саме? Та зрозуміло —привітних усмішок сестер-близнят Ольги і Надії Стефанко. Принаймні так вважають постійні відвідувачі «Діви».
Віддавна люди вірили в те, що близнята — то особливі «творіння» Бога. Казали, коли брати-близнюки обійдуть плугом по колу місце небезпеки, — сюди ніколи не прийде ворог. Коли сестри-близнята сплетуть разом светр, — він, як кольчуга, захистить від усіх бід...
Колись сестри працювали в кафе «Морозиво» на проспекті Шевченка. І невідь-чому саме до них вишиковувалася черга, хоча морозиво — одне й теж. Щоб розпочати власну справу, вони працювали кілька років у Сполучених Штатах Америки. Хотіли створити вдома не просто кав’ярню, а осередок домашнього затишку, гостинності, щирості.
Сестри Стефанко наділені талантом вирощувати прихильників з-поміж постійних відвідувачів. Якось я зайшла сюди з колегами на чай після концерту у філармонії. Туди навідався і один поважний держслужбовець. Оскільки знав усю нашу компанію, — кинувся обціловувати ручки, пробував при цьому вклякнути на коліна, але це йому не дуже вдавалося. Потім вирішив замовити на всіх. Гуляймо! Був напідпитку — дуже веселий і щедрий (ох, ці чоловіки). Очевидно, бував тут не раз, бо Оля і Надя знали його по імені. Вони лагідно вмовили його іти додому й навідатися іншим разом. А могли б заробити. Ще один «лицар» від надміру щедрості почав жбурляти на підлогу купюри. Ользі довелося викликати таксі і просити власного чоловіка про супровід гостя. А за кілька днів йому повернули чималу суму врятованих грошей.
Сестри-близнята схожі і не схожі. Енергійна Оля залагоджує оргпитання (назвемо це так) із різними службами та контролюючими органами. Надія веде касу. Та головне в спілкуванні — взаємна підтримка. І так день у день, із року в рік — сестри нерозлучні. Багато грошей не заробили, але плекають магію взаємної любові, яка — понад усе.