Двоє з призерів конкурсу «Голос дитини» — вихованці гуртка майбутніх поетів, журналістів і письменників «Джерельце»
Перша — Даринка Ткач, авторка двох поетичних збірок і літературної сторінки «Пролісок» у місцевій газеті «Фортеця». Дівчинка з багатодітної родини, навчається в школі-інтернаті. Вдумлива, спокійна, дуже любить вишивати. Вона — справжня лідерка, придумує та організовує цікаві акції у своєму восьмому.
А Гран-прі конкурсу здобув одинадцятикласник міського ліцею Андрій Нечитайло. Він починав як прозаїк, згодом зацікавився авангардною поезією. В 2001 році переміг на всеукраїнському конкурсі «Свій голос віддаю на захист природи», у 2003-му взяв лаври «Молодого вина». Нині ж хлопець намірився в  акули пера та йде стежиною старшого брата Павла — аспіранта Києво-Могилянської академії, історика, археолога й поета. Немає такої печери на Поділлі, яку не обстежили б брати Нечитайли. Виростали вони в учительській родині, рано втратили батька. І тільки мати, пані Люба, підтримує синів морально і ретельно архівує їхні публікації.
Дуже шанують гуртківці керівника «Джерельця» Ларису Маслову. Майже двадцять років ця самовіддана жінка за своєю авторською програмою плекає юні обдарування, допомагає (навіть власним коштом!) виходу в світ перших книжечок вихованців. Тож не дивно, що щорічні міські огляди та конкурси вже традиційно приносять гуртківцям грона нагород.
До речі, всіх юних «джерелят» — Даринку, Андрія, а також юних прозаїків Катю Копаневу та Віку Боброву (їхні твори також були надруковані в «Сім’ї») — кам’янчани знають в обличчя. Юні майстри слова із задоволенням допомагають проводити в місті дні «Голосу України».
Кам’янець-Подільський 
Хмельницької області.
Від «Сім’ї»: конкурс «Голос дитини» в газеті «Голос України» дав змогу нашим юним читачам висловити свою думку, засвітив найталановитіших з них і, сподіваємося, надихнув на ще більші здобутки. Підсумки підбито, призи вручено, та бажання читати й публікувати оригінальні твори юних українців залишилося! Тому сьогодні ми знову оголошуємо творчі змагання. І якщо вам ще не виповнилося 16 і ви вважаєте, що до ваших міркувань варто дослухатися дорослому світові, — напишіть про все, що вас хвилює! Не забудьте надіслати копію передплатної квитанції на наступний рік і зробити на конверті позначку «Голос дитини».