Коли ви зіткнулися з правовими проблемами і гадаєте: якщо не маєте коштів на оплату послуг юриста, то вас ніхто не захистить, — ви помиляєтесь. З понеділка по п’ятницю з 9.00 до 18.00 на вас чекають спеціалісти юридичної клініки у приміщенні редакції газети «Голос України» за адресою: м. Київ, вул. П. Нестерова, 4, кім. № 113 (тел. 454-83-40). А з понеділка по четвер з 10.00 до 14.00 на вас чекають студенти юридичного факультету Київського національного економічного університету за адресою: м. Київ, пр-т Перемоги, 54/1, кім. № 139 (вхід з вул. Желябова).
Також ви можете написати на адресу редакції листа, додавши до нього необхідні для розгляду справи копії документів з обов’язковою позначкою на конверті «юридична клініка».
Ми безплатно надамо вам кваліфіковану консультацію з різних питань трудового, сімейного, цивільного та інших галузей права, розробимо проекти необхідних договорів, складемо позовні заяви, апеляційні та касаційні скарги до суду, допоможемо написати клопотання і звернення до органів державної влади і місцевого самоврядування.