17 вересня ц. р. Ленінський місцевий суд міста Вінниці своїм рішенням призупинив випуск «Вінницької газети», співзасновниками якої є міська рада та її виконавчий комітет. Відновити видання часопису, зазначено у рішенні, видавці мають право лише 29 жовтня о 24 годині 00 хвилин.
Рішення прийнято колегією у складі трьох суддів на підставі матеріалів територіальної виборчої комісії з виборів Президента України. До комісії їх передав народний депутат України Віктор Петров, який є довіреною особою кандидата у Президенти України Петра Симоненка. «Вінницька газета», вважає народний депутат, у публікації «Проколи Симоненка» (7 вересня ц. р.) агітувала виборців проти названого кандидата, тим самим порушивши ст.64 (ч.4) Закону про вибори Президента України.
— Згідно з чинним законодавством, — пояснив заступник редактора «Вінницької газети» Сергій Кравчук, — ми маємо право протягом двох днів звернутися до суду з апеляцією на прийняте рішення, що ми й зробили, відправивши відповідні матеріали поштою у неділю 19 вересня ц. р., повідомив наш власний кореспондент Віктор СКРИПНИК.