Станція Дрогобич шість разів ставала місцем проведення акцій протесту
Пікетувальники блокують колію, зупиняють рух приміських і міжміських поїздів, хоча не мають жодних претензій саме до залізничників.
Працівники ВАТ «Галол» — одного із найбільших підприємств регіону — обрали станцію Дрогобич як «заручника» для розв’язання своїх виробничих і соціальних проблем. Головна їхня претензія до роботодавця — заборгованість із виплати зарплати. Працівники підприємства апелюють також до місцевої влади та до керівників держави. Та позаяк не отримують відповіді, яка їх задовольнила б, вдаються до екстремальних дій. Попередній пікет був у грудні минулого року. А саме на Стрітення  «галолівці» не пішли до церкви освячувати свічки. Натомість майже 150 осіб упродовж півтори години тримали станцію в облозі й зірвали графік прибуття-відправлення одинадцяти поїздів, зокрема, й далекого сполучення «Дніпропетровськ—Трускавець», «Харків—Трускавець». За підрахунками фахівців, груднева акція обійшлася залізниці в 5187,7 грн., лютнева — завдала збитків на суму 1696,1 грн. А про моральне самопочуття залізничників та пасажирів годі й говорити.
Досі правоохоронним органам, місцевій владі не вдалося погасити іскру протесту, із котрої розгорається полум’я. За словами начальника юридичного сектора Львівської дирекції залізничних перевезень Володимира Галаса, дії страйкарів мають ознаки злочину, передбаченого ст. 279 Кримінального кодексу України, а саме: «Блокування транспортних комунікацій». 
Попередні кримінальні справи, порушені за аналогічними діями (блокування колій), знаходяться в судах, які поки що не ухвалили рішень. Почуття безкарності додає місцевим «революціонерам» сміливості. Вони задекларували намір провести наступний пікет 7 березня, цього разу на відтинку колії Львів—Стрий.
Львівська область.