На тверде переконання Дмитра Олександровича Павленка, нашого постійного читача з Чутового, для того, щоб неодмінно виграти заохочувальний приз від «Голосу України», потрібний не лише талан, а й... бажання!
— Я передплачую «Голос України» з першого номера, — розповідає він, — і до недавнього часу якось не дуже й переймався виграшами. Бо вважав себе людиною зовсім невезучою. 
А то задумав собі: «Чому б не спробувати?» Надіслав до редакції передплатну квитанцію. Чекаю. Коли побачив своє прізвище серед тих, кому посміхнулась удача, зрадів, мов дитина!..
Виграв Дмитро Павленко електронасос «Еней» виробництва полтавського заводу «Електромотор», підприємства, яке, до речі, за ініціативою його керівника Сергія Кожем’яко, вже довгі роки є нашим діловим партнером і спонсором.
Розчулений власник каже, що вже оформив передплату на наступний рік, бо наша газета для нього — «те, що потрібно, — правду пише...» А ще сподівається виграти легковий автомобіль! І хоч на пенсію інваліда дуже не розживешся, без «Голосу України» себе не уявляє...
Полтавська область.