У Львівському будинку вчених урочисто презентували новий продукт кондитерської фірми «Світоч» — «Палітра асорті» в молочному шоколаді.

Нині український ринок пропонує споживачеві 365 найменувань шоколадних виробів у коробках. Серед них «Палітра асорті» належить до «бестселерів», зазначив голова правління фірми «Світоч» Юрій Тавпаш. Львівські кондитери залишаються в четвірці вітчизняних лідерів, і про це свідчить попит споживача. За вісім місяців продано продукції на 318 мільйонів гривень — на 21 відсоток більше, ніж за такий само період минулого року. Новинку реалізовуватимуть у трьох вагових форматах — для різних категорій покупців.

Молочний шоколад, на відміну від чорного, ніжніший, у ньому немає «гірчинки». Нині смаки шанувальників солодощів розділилися навпіл: одні залишаються прихильниками традиції, інші обирають новинку.

Високоякісна продукція — результат реалізації інвестиційної програми. За минулі чотири роки у розвиток фірми, нові технології вкладено 40 мільйонів доларів. «Світоч» забезпечив високооплачуваною роботою 1700 осіб і залишається одним із найбільших у регіоні платників податків.

Львів.