Наша газета проводить конкурс «Кращі голоси областей — в «Голосі України» серед співаків, які беруть участь у творчих звітах майстрів мистецтва у палаці «Україна».
А постійні передплатники і читачі нашої газети, мабуть, пам’ятають: редакція не лише розповідала про ці звіти, а  водночас проводила й свій конкурс. Серед учасників кожної області редакційне журі визначало кращих вокальних виконавців, нагороджувало їх дипломами і призами. А вже по завершенні усіх звітів, з-посеред обласних дипломантів було визнано переможців редакційного конкурсу.
Доречно нагадати, що перше місце було присуджено народній артистці України Раїсі Кириченко. Два другі — тоді солістці Одеського театру опери та балету, заслуженій артистці України Тетяні Анісімовій (нині вона в Київській опері) та солісту Волинської філармонії народному артистові України Василю Зінкевичу. Треті — відомому кобзареві-лірнику з Чернігівщини заслуженому артистові України Василю Нечепі та невідомій ще в країні юній співчаці зі Львівщини Христині Березовській.
І ось знову згідно з указом Президента України про проведення таких заходів раз на два роки та планом заходів Міністерства культури про проведення «Року культури в Україні» 19 квітня розпочнеться і завершиться наступного року Всеукраїнський звіт майстрів мистецтв і художніх колективів регіонів України.
Декотрі області планують провести цього разу в столиці свої дні культури. Приміром, Донецька — цілий тиждень. Окрім концертів-звітів у палаці «Україна», передбачаються виступи в інших театрально-концертних залах Києва донецьких театрів опери та балету, музичного театру, Маріупольського драмтеатру, концерти симфонічного оркестру обласної філармонії, ансамблю «Донбас», художня виставка. Деякі області, мають, скромніші, але подібні наміри.
Цього разу «Голос України» також повідомлятиме, з яким творчим багажем приїде та чи інша область до столиці. І проведемо свій конкурс.
Отже, наш конкурс
«Кращі голоси областей — в «Голосі України».
Конкурс проводимо серед співаків-вокалістів учасників творчих звітів областей.
Переможцям вручимо спеціальні призи й дипломи редакції.
По завершенні звітів областей і нашого конкурсу назвемо всіх дипломантів, умістимо на шпальтах газети їхні фотознімки.