Футбол. Кубок України. Повторні матчі 1/2 фіналу.
«Динамо» — «Волинь». 3:1. Київ. НСК «Олімпійський». 4 500 глядачів. Арбітр — Василь Мельничук (Сімферополь). Голи: Мілевський, 8, Хацкевич, 20, Чернат, 81 — Гулієв, 67. На 79-й хвилині з поля вилучено лучанина Жерша (два попередження). Перший матч — 4:0.
«Шахтар» — «Дніпро». 3:1. Донецьк. Стадіон «Шахтар». 30 000 глядачів. Арбітр — Андрій Шандор (Львів). Голи: Флоря, 37, Воробей, 64, з пенальті, Пуканич, 87 — Матюхін, 87. Перший матч — 0:0.
Динамівці здобули переконливу перемогу. Про що свідчить рахунок матчу. Однак варто віддати належне й волинянам. Часом вони грали досить привабливо. І ще раз показали, що нинішній сезон команда проводить на доволі високому рівні. І результативну комбінацію виконали блискуче.
Та й господарі свої м’ячі забили ефектно. Хацкевич з неабиякою легкістю впорався з опікунами, обіграв воротаря і влучно пробив низом. Чернат, влучивши метрів з двадцяти, ще раз підтвердив, що він — людина- «гармата».
А відкрив рахунок Мілевський, котрий діяв цілком по-дорослому: упевнено й розкуто, випередив опікунів і влучно пробив. Цей юний талант має згодом зрости у класного майстра. Можливо, стане гравцем національної збірної України. А поки що Артема викликали на товариський матч проти Литви до молодіжної збірної... Білорусі, який має відбутися у Паневежисі 29 квітня.
Ми не помилилися. Адже свого часу Мілевський брав участь у відбірковому турнірі юнацького чемпіонату Європи у складі білоруської команди. Він білорус за національністю. Однак давно вже мешкає в Україні, пройшов серйозний вишкіл у групі заслуженого майстра спорту Павла Яковенка, зіграв кілька товариських матчів за українську «молодіжку». В УЄФА знають про цю ситуацію. Вони не проти, щоб Мілевський, котрий має українське громадянство й офіційно заявив, що прагне грати тільки за збірну України, так і зробив. Але треба домовитися з білоруською стороною. Там, схоже, і слухати про це не бажають. То який вихід? Час, як кажуть — найкращі ліки. Восени на конгресі УЄФА планують прийняти закон, який дасть  змогу футболістам, котрим ще не виповнився 21 рік, самим вирішувати, за яку країну виступати.
У Донецьку перевага господарів була очевидна.
— Ми поступилися «Шахтареві» в мобільності, атлетизмі та швидкості, — сказав тренер дніпрян Євген Кучеревський. — Перший гол у наші ворота — безглузда помилка. А донеччани продемонстрували значно вищу виконавську майстерність, коли завершували свої атаки...
Наставник «Шахтаря» Валерій Яремченко нагадав, що будь-яка результативна нічия його підопічних не задовольняла. Отож потрібно було грати тільки на перемогу і  в жодному разі не помилятися. Навіть після першого забитого м’яча. Можливо, така ситуація змушувала донецьких футболістів трохи нервуватися. Але це згодом минулося.
— Колективними діями і самовіддачею гравців цілком задоволений, — зазначив тренер.
— Валерію Івановичу, ви гратимете в Києві з динамівцями два матчі поспіль? — запитали після гри Яремченка.
— На жаль, ми не можемо поміняти Київ на Донецьк.
Фінал відбудеться 25 травня у Києві на НСК «Олімпійський».
«ТІМ-СКУФ» — у фіналі
Баскетбол. Жінки. Чемпіонат країни. Плей-оф. Спортсменки столичного клубу «ТІМ-СКУФ» виграли серію з двох півфінальних матчів у бердянської «Чайки» — 95:62 і 98:57. Тепер підопічні олімпійської чемпіонки Марини Ткаченко гратимуть у фіналі. Хто суперник? Це стане відомо за підсумками суперечки між «Козачкою-ЗАЛК» (Запоріжжя) та «Сталь» (Дніпропетровськ). А поєдинки за «золото» відбудуться 30 квітня, 2 і 4 травня.