Футбол 
Чемпіонат країни. 20-й тур. 12 квітня.
«Металург» Д — «Шахтар». 0:2. 3 550 глядачів. Голи: Белік, 42, 88.
«Дніпро» — «Арсенал». 0:0. 10 000. На 68-й хвилині з поля вилучено гравця гостей Першина (друге попередження).
«Оболонь» — «Волинь». 1:1. 1 500. Терещенко, 40 —Сачко, 53.
«Олександрія» — «Динамо». 0:2. 7 100. Гіоане, 10, Шацьких, 73.
13 квітня. «Карпати» — «Металіст». 2:0. 10 100. Хороль, 25, Кабанов, 72.
«Чорноморець» — «Таврія». 2:0. 10 600. Косирін, 30, Балабанов, 80.
«Іллічівець» — «Металург» Зп. 1:1. 9 000. Краснопьоров, 90 — Додич, 75.
«Ворскла» — «Кривбас». 2:1. 8 000. Павлович, 16, Керимов, 34 — Санжар, 2.
Як бачимо, у групі лідерів жодних змін не сталося. Щоправда, важко було не вгадати результати поєдинків у Донецьку та Олександрії. За всю історію свого існування донецький «Металург» не відібрав у «Шахтаря» ще жодного очка. Не сталося дива й цього разу.
А от в Олександрії місцевий клуб капелюха не знімав перед динамівцями. І взагалі його футболісти киян не жаліли, а відставання у класі від душі компенсували жорсткою, інколи брудною грою. Львівський арбітр Шандор нібито був принциповий: показав футболістам обох команд п’ять жовтих карток. А от на 27-й хвилині виявив незрозумілий лібералізм, коли Покладок з розбігу врізався прямими ногами в Гусіна. Відверте хуліганство проти гравця національної збірної потягло лише на ... «гірчичника».
Матч у Дніпропетровську фахівці і преса заздалегідь назвали центральним. Але нічого видатного не відбулося. Лише отримавши на 68-й хвилині чисельну перевагу, «Дніпро» активізувався. Однак «Арсенал» вистояв. І мав можливість виграти, коли на останній хвилині зустрічі Апхазава вискочив один на один з Медіним. Воротар у стилі Покладка стрибнув прямими ногами на форварда і збив його. Але пенальті арбітр з Полтави Горностаєв не призначив.
Утім, наставникові гостей В’ячеславові Грозному матч сподобався.
— Вважаю, що обидві команди показали характер і гру доброго рівня, — сказав він. — У першому таймі «Дніпро» мав певну перевагу за кількістю небезпечних моментів, а ми, вважай, нічого путнього не створили. Не виходили останні передачі. Та після перерви вже ми мали нагоди для взяття воріт. Однак нашим футболістам вочевидь іще бракує виконавської майстерності. На жаль, у чотирьох матчах з «Дніпром» ми не змогли забити жодного м’яча. Так склалося, що це для нас насправді незручна команда. Сьогоднішня нічия, як на мене, справедлива...
Якщо нагорі встановилося тимчасове затишшя, то в нижній частині турнірної таблиці — заплутана ситуація, є інтрига. Останні успішні виступи «Чорноморця» і «Ворскли», безперечно, додають чемпіонатові привабливих фарб. За цими командами — сотні тисяч прихильників. А такий перебіг подій їм вочевидь до вподоби.