У галереї Київського національного університету ім. Т. Шевченка відбулася виставка творів відомої художниці Тамари Лящук.

В експозиції було представлено пейзажі, портрети, натюрморти. В роботах відчувається стрімкий лет життя, пройдені дороги і стежки, пережиті й осмислені почуття. Душевний стан художниці, як і стан природи, —швидкоплинний, скороминущий. Вона пише аквареллю сповнені неспокою і руху картини «Море хвилюється», «Крим. Гурзуф. Вечір», намагається вхопити неповторні миті дійсності, творить свій віртуальний світ з п’янкими запахами землі, поля, лугу — «Польові квіти», «Натюрморт з чорнобривцями», використовуючи всі можливості олійної пастелі. Особливе місце у творчості майстрині посідає кіноплакат. Запам’яталися кіноплакати до таких фільмів, як «Гадюка», «Лісова пісня», «Клеопатра», «Гранатовий браслет».
Нинішня виставка — це лише невеличка частка творчого здобутку Тамари Лящук, який дає змогу ознайомитися з особливим станом художниці, коли світ відкривається для неї у неповторній красі та довершеності.