Адам Яхієв виділив із фондів підприємства та власних коштів понад мільйон гривень на благодійні акції і визнаний меценатом 2002 року на Хмельниччині.

Повертаючись із сесії Хмельницької обласної ради, депутат від Кам’янець-Подільського району, президент плодоконсервної фірми ВАТ «Адамс» Адам Яхієв за звичкою спочатку заїхав на рідне підприємство. Цього разу його зустріли не лише працівники, а й донька Мадлен. Вона першою і привітала тата з новою нагородою «Серце віддаю дітям», яку йому вручив на сесії представник Дитячого фонду України. Дівчинці дуже кортіло побачити, а яке воно, те кришталеве серце, про котре дізналася від батька ще з дороги.

У місті бігають дві «Газелі» з яскравими написами «ВАТ «АДАМС». Твори добро». Їх власниками є два дитячі заклади — багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр для дітей з вадами слуху та навчально-виховний комплекс для дітей з послабленим зором. І це аж ніяк не всі щедрі дарунки, які робить Яхієв дітям. Своїх у нього четверо. А тих, до кого ставиться по-батьківськи, ніколи не лічив. У нього вже зібралася величезна колекція сердець — намальованих, вишитих, вирізьблених маленькими руками. Дитячий фонд України подарував йому кришталеве. Мадлен воно сподобалося, хоч кришталь і холодний на дотик. «А серце в тата дуже тепле»,— сказала з гордістю донька мецената. 

Хмельницька область.