Тандем Пугачова—Кіркоров постійно потрапляє у різні скандальні ситуації, стає об’єктом пересудів богеми і всієї московської тусовки. І от тепер Москву приголомшив новий скандал із кримінальним відтінком навколо Філіппа Кіркорова. Цю подію, можливо, не було б помічено широким загалом, але все трапилося в коридорах телецентру «Останкіно».

Філіпп приїхав сюди для участі в зйомках передачі «Велике прання». Після «прання» він ішов коридором і був упізнаний підлітком, що знімався в іншій студії. Побачивши Кіркорова, той неголосно повідомив друзів: «Зайка моя йде». У «Зайки» виявилися відмінний слух і реакція. Він одразу накинувся на хлопчиська і почав його футболити. Друзі спробували вивільнити невдаху з «зайчиних» лап, але на допомогу Філіппові поспішили охоронці. Вони вже не церемонилися з безпомічними пацанами і «відірвалися за повною програмою».
Тепер «Зайка» свою участь у рукопашно-ножному бою заперечує, але в його прес-службі натякнули, що диму без вогню не буває. Московська преса, яка роздмухує скандал, вже твердить, що справа опиниться в суді. Адже для зйомок у телепередачах пацанів з вулиці не запрошують, а батьки підлітків, що потрапили під кулаки «заячої» охорони, цю справу спустити на гальмах не дадуть. Серед адміністраторів «Великого прання» вже знайшлися свідки. Напевне, з’являться і лжесвідки. Тим цікавішим буде скандал, радіє «жовта» преса.
 
Москва.