Марія Олександрівна Нагурна родом з Кубані. Працювала в сільському господарстві, у радгоспі. Після виходу на пенсію переїхала до єдиної доньки у місто Смілу. Тепер допомагає внучці Ірині ростити двох її синів, а своїх правнуків, Артемка та Арсена.
Одержавши приз від «Голосу України» — набір консервованої продукції акціонерного товариства «Консервагроінвест» — Марія Олександрівна щиро подякувала «за сюрприз». Бо, як з’ясувалося, в щоденних клопотах за правнуками вона пропустила те число «Голосу України», в якому повідомлялося про розіграш заохочувальної лотереї і було надруковано прізвища щасливчиків. Серед яких була і Марія Олександрівна...
«Спасибі за корисний приз, — сказала наша вірна передплатниця з 10-річним читацьким «стажем». — І зелений горошок, і цукрова кукурудза, і болгарський перець — всі консерви стануть саме у пригоді для приготування новорічних святкових салатів.
Марія Олександрівна сказала також, що не проміняє «Голос України» ні на яке інше видання, бо воно стало їй, як рідне». До того ж усі сусіди звикли, що можна прийти до неї й переглянути «київську газету». І вона радо з усіма ділиться.
Черкаська область.